Lammhults snickeri

Lammhults snickeri

Kontakt:

Trädgårdsgatan 10

Telefon: 0472 26 00 50

Hemsida

Lammhults snickeri tillverkar möbler, möbelkomponenter, hotellinredningar specialsnickerier och limfog i framförallt lövträd.

Snickeriet har en bred referensbank med bl.a Norrgavel och wall to wall som nöjda beställare.

Miljövänlighet och leveranssäkerhet är en hederssak för Bengt Henrysson och hans medarbetare och verksamheten bygger på en gedigen hantverkstradition i kombination med modern teknik.

Som komplement till massivt trä tillverkas även produkter i skivmaterial som MDF och plywood och även med produktutveckling och hållfasthetsanalyser.

 

Lammhults snickeri tar emot digitala ritningar över Internet, bereder produktionen i CAD/CAM, har kostnadskontroll och utnyttjar databaser med datoriserat affärsstöd och tillverkar med modern CNC-teknik. Detta ger snabb kommunikation, korta ställtider, hög noggrannhet, repeterbarhet av produkterna samt effektivitet redan vid korta serier.

 

I produktionen arbetar kunnig, erfaren och kvalitetsmedveten personal vilket borgar för bra produkter.

Relaterade Artiklar

Bo & Äta
  • Zacks Lammhult

    Välkomna till nyöppnade Zacks Lammhult. Här serveras hemlagade hamburgare, husmanskost och enklare ala carte. Finns även rum för uthyrning. Ett av rummen är inredda med mö...

    Läs mer ...
  • Svenssons gårdscafé

    Öppettider: Lördag-Söndag 10-16 Kontakt: Jönköpingsvägen 4 Ingrid Brentel 070-875 60 29   Det populära cafét, inrymt i en ljus och trevlig lokal i anslutning ...

    Läs mer ...