Abstracta

Abstracta

Kontakt:

Lammengatan 2

Telefon: 0472 26 96 00

Hemsida

Med kunskap och erfarenhet utvecklar Abstracta produkter för en inspirerande kontorsmiljö.

Som en av pionjärerna inom akustikområdet, har Abstracta anammat det ökande intresset för ljudabsorption och en mer effektiv arbetsmiljö. Till skillnad från visuella landskap är ljudlandskapen inte synliga. Ljudet försvinner inte när vi stänger våra ögon. Ljudlandskapen som omger oss är ständigt närvarande och de på verkar oss mer än vi tror. Detta är något som Abstracta tagit fasta på och har med sin kunskap kring detta område utvecklat produkter för att skapa bra ljudlandskap för olika typer av miljöer.

Mötesplatser som underlättar och inspirerar till utbyte av tankar, idéer och kunskap är en nyckel till framgång.

För att skapa bra mötesplatser krävs bra ljudlandskap men också bra mötesprodukter. Abstracta tillverkar produkter som hjälper till att skapa bra möten som t ex mobila och vägghängda skrivytor i alla tänkbara varianter.

Abstracta arbetar via arkitekt och återförsäljare och Abstractas produkter syns inom väldigt många olika typer av miljöer som t ex. kontorsmiljöer, konferensanläggningar, skolmiljöer, café och restaurangmiljöer och till viss del även hemmiljö där man mer och mer börjar uppmärksamma vikten av en bra ljudmiljö.

Abstracta är ett svenskt företag med en egen fabrik i Lammhult, Småland där både produktion och utveckling sker. Företaget har varit verksamt sedan 1972 och ca 50 % av tillverkningen exporteras i dag världen över. Abstracta är en del av koncernen Lammhults Design Group.

Upptäck Abstractas kompletta utbud av akustikprodukter och produkter för effektiva möten. Besök Abstracta och lär dig hur kreativ design kan förbättra ljudet och mötesupplevelse på kontoret.

Relaterade Artiklar

Bo & Äta
  • Zacks Lammhult

    Välkomna till nyöppnade Zacks Lammhult. Här serveras hemlagade hamburgare, husmanskost och enklare ala carte. Finns även rum för uthyrning. Ett av rummen är inredda med mö...

    Läs mer ...
  • Svenssons gårdscafé

    Öppettider: Lördag-Söndag 10-16 Kontakt: Jönköpingsvägen 4 Ingrid Brentel 070-875 60 29   Det populära cafét, inrymt i en ljus och trevlig lokal i anslutning ...

    Läs mer ...