Ackurat Industriplast

Ackurat Industriplast

Kontakt:

Adress: Värnamovägen 42
Telefon:0472-26 93 00

Hemsida

Ackurat Industriplast grundades 1946 av Ingvar Svensson. Vid starten och ca.10 år framåt i tiden tillverkade man produkter i bakelit. I mitten av 50-talet kom tillverkningsmetoden formsprutning och man började tillverka produkter i termoplaster. Lammhults mekaniska, idag Lammhults möbler, var ett av de företag man började tillverka produkter till. Redan på 50-talet såg man fördelen i att tillverka produkter som flera kunder kunde se nyttan av,; ett standardsortiment började byggas upp.

Idag tillverkas attraktiva, hållbara och funktionella lösningar, i första hand i plast, för framförallt möbler, detaljer för butikshyllor och rörelsehjälpmedel. Diskussionen utgår ofta från de 10.000 produkterna som presenteras i standardkatalogen och på webben. Ibland fortsätter samarbeten men kundunika lösningar.

Kunder är bl.a. kända möbelvarumärken, i norra Europa, från Senator, Allermuir, i UK, Kinnarps, Lammhults möbler i Sverige, Fredericia, Furnx i Danmark, Isku, Martela i Finland m.m.

 

Hemsida och kontakt

Relaterade Artiklar

Bo & Äta
  • Zacks Lammhult

    Välkomna till nyöppnade Zacks Lammhult. Här serveras hemlagade hamburgare, husmanskost och enklare ala carte. Finns även rum för uthyrning. Ett av rummen är inredda med mö...

    Läs mer ...
  • Svenssons gårdscafé

    Öppettider: Lördag-Söndag 10-16 Kontakt: Jönköpingsvägen 4 Ingrid Brentel 070-875 60 29   Det populära cafét, inrymt i en ljus och trevlig lokal i anslutning ...

    Läs mer ...