Lammhults Möbel AB

Lammhults Möbel AB

Kontakt:

Växjövägen 41

Telefon: 0472 26 95 00

Hemsida

För att hitta källan till Lammhults högt respekterade kvalitét behöver du resa 450 kilometer söder om Stockholm, till Småland och den lilla orten Lammhult i hjärtat av Möbelriket. Där hittar du Lammhults fabrik, en modern byggnad på 10.000 kvadratmeter, som även huserar huvudkontorets personal samt en utställningslokal med plats för merparten av Lammhults sortiment.

Inom dessa fabriksväggar, jobbar nästan hundra personer och lokala hantverkare med att ge liv åt Lammhults produkter. Hantverktet möbeltillverkning är något som går i arv i trakten och Lammhults är stolta över att ha efterföljande generationer av arbetare anställda.
Lammhults engagemang för kvalitét visas även genom de stora investeringar i verktyg som krävs för att återskapa deras framgångsrika formgivning i större skala. Den höga investeringskostnaden i dessa verktyg säkerhetsställer ett skydd mot kopior, samtidigt som de ser till att arbetskostnaderna är en mer hanterbar del av slutkostnaden för produkterna.

Lammhults engagemang har alltid varit att skapa den bästa designen genom att använda de bästa materialen på det mest moderna och effektiva sättet.

Lammhults står för engagemang, kvalitét och värde.

Historia

Lammhults har utvecklats från en lokal stålverkstad på 1940-talet till ett internationellt, erkänt och lönsamt möbelföretag. Under årens lopp har Lammhults skapat möbeldesign som idag ses som levande klassiker. Än idag är en del av Lammhults tidiga produkter fortfarande i produktion och används ofta i dagens inredningsspecifikationer.

Lammhults policy och strategi är klar och tydlig: den bästa designen är tidlös, och den bästa tillverkningsmetoden kommer inte att äventyra detta engagemang. Lammhults nära samarbete med sina formgivare, förstärker ömsesidigt styrkan av en gemensam identitet. Lammhults totala hämgivelse till design resulterar i mer än väl utformade produkter; även grafisk form, montrar, utställningslokaler och utställningar andas design.

Tidlös och robust elegans har definierat Lammhults Möbel AB ända från början, både företaget i sig och varenda möbel., ända sedan början.

Relaterade Artiklar

Bo & Äta
  • Zacks Lammhult

    Välkomna till nyöppnade Zacks Lammhult. Här serveras hemlagade hamburgare, husmanskost och enklare ala carte. Finns även rum för uthyrning. Ett av rummen är inredda med mö...

    Läs mer ...
  • Svenssons gårdscafé

    Öppettider: Lördag-Söndag 10-16 Kontakt: Jönköpingsvägen 4 Ingrid Brentel 070-875 60 29   Det populära cafét, inrymt i en ljus och trevlig lokal i anslutning ...

    Läs mer ...