Ello i Lammhult AB

Ello i Lammhult AB

Kontakt:

Värnamovägen

Telefon: 0472 487 50

Hemsida

För många är Lammhult synonymt med Möbler och design men även Lammhults isterband är något vi är väldigt stolta över i Möbelriket.

Med stor stolthet och historia tillverkas här de småländska korvarna utifrån Lammhultsk tradition och med utvalda råvaror. Isterbanden tillverkas efter ett hemligt recept från 1896 och vad som gör korvarna så speciella och framgångsrika vill ägaren Kent Andersson behålla för sig själv.

Kent tog över Ello-Livs från sin far L-O Andersson som startade företaget 1947 och hela produktionen – slakteri, charkuterifabrik, packning och distributionligger på ett och samma ställe.

Sedan starten har namnet (Ello-Livs), logotyp och design på förpackningar och hemsida bytts ut. Kvaliteten och den småländska traditionen är dock även idag minst lika viktig som tidigare.

Relaterade Artiklar

Bo & Äta
  • Zacks Lammhult

    Välkomna till nyöppnade Zacks Lammhult. Här serveras hemlagade hamburgare, husmanskost och enklare ala carte. Finns även rum för uthyrning. Ett av rummen är inredda med mö...

    Läs mer ...
  • Svenssons gårdscafé

    Öppettider: Lördag-Söndag 10-16 Kontakt: Jönköpingsvägen 4 Ingrid Brentel 070-875 60 29   Det populära cafét, inrymt i en ljus och trevlig lokal i anslutning ...

    Läs mer ...