Designauktion

Designauktion

Lördag den 31 augusti var bänkraderna var fulla när auktionsutroparen Mats Ericson drog igång auktionen. Det börjades med lite försiktiga bud men efterhand kom det bud från både höger och vänster. 18 utrop med möbler och inredning skänkta av företag i Lammhult och Småland inbringade tillsammans 46 000 kr som oavkortat går till Barncancerfonden. Tack till alla som deltog i auktionen.

Auktionen är möjlig tack vare företagen som är med och bidrar; Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel, Nilssons Möbler i Lammhult, Källemo, Swedese Möbler, Bsweden Belysningsbolaget, Karl Andersson & Söner, Conform Collection AB och Ljungsåsa.

Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp – fler barn än någonsin överlever idag sin cancer. Vi är stolta över att vara med och bidra till att ännu fler barn ska överleva.
På fyra år har vi nu samlat in nästan 186 540 kr till Barncancerfonden.

 

 

Relaterade Artiklar

Bo & Äta
  • Zacks Lammhult

    Välkomna till nyöppnade Zacks Lammhult. Här serveras hemlagade hamburgare, husmanskost och enklare ala carte. Finns även rum för uthyrning. Ett av rummen är inredda med mö...

    Läs mer ...
  • Svenssons gårdscafé

    Öppettider: Lördag-Söndag 10-16 Kontakt: Jönköpingsvägen 4 Ingrid Brentel 070-875 60 29   Det populära cafét, inrymt i en ljus och trevlig lokal i anslutning ...

    Läs mer ...